top of page
  • Writer's picturebloglloguercerdanya

3 camps de golf a La Cerdanya

Avui us portem 3 propostes de pistes de golf per als amants de l'esport! 😍⛳ Seguiu llegint 👀👇🏻


🏌‍ Fontanals Golf es troba a Soriguerola. Ofereix un gran ventall d’activitats i possibilitats: recorregut de 18 forats, recorregut de 3 forats (on iniciar-se), camp de pràctiques (amb milers de m2 per millorar tots els aspectes del teu joc) i escola de golf (sigui per començar, per millorar o per mantenir el teu nivell).


🏌‍ Real Club de Golf de La Cerdanya es troba a Bolvir. Compta amb un recorregut de 18 forats i un altre de 9. Es fan competicions de primer nivell en un camp que va ser fundat l’any 1929, dissenyat per Javier Arana i remodelat per Alfonso Vidaor.


🏌‍ Golf Sant Marc es troba a Puigcerdà. És un camp de golf tipus "Executive". Té una longitud de 2750 metres. Agradable, amb paisatges espectaculars, pla, molt familiar i que es pot recórrer en poc temps. Dos llacs naturals, búnquers i diferents obstacles embelleixen i dificulten un recorregut exigent en un entorn realment privilegiat. Forma part de la finca Sant Marc, ressort amb ermita, hotel rural, hípica i restaurant.


Hi heu estat a totes aquestes pistes de golf?😯 Quina és la vostra preferida? Deixeu-nos als comentaris quines són les altres pistes de golf a la Cerdanya que ningú es pot perdre!🙌🏻 🥰

17 views0 comments
bottom of page