top of page
  • Writer's picturebloglloguercerdanya

Cases per més de 10 persones

Una de les millors coses de la vida és compartir moments amb la gent que més estimem, amics i família.


Per aquest motiu us portem 4 immobles on podreu gaudir tots junts d’unes merescudes vacances.




Aquesta preciosa i acollidora casa està situada a Queixans, un petit poble a pocs quilòmetres de França i a 10 minuts de Puigcerdà.


Té una capacitat per 10 persones. Disposa de 4 dormitoris, 2 banys complets, 2 banys de cortesia, un gran saló-menjador amb llar de foc, traster i garatge privat. A més, compta amb un meravellós jardí on podreu gaudir d'un bon cafè amb vista a les muntanyes. La cuina és de concepte obert i totalment equipada.


La casa es troba envoltada de natura on podreu realitzar rutes de senderisme, hípica, excursions el globus, esquí... i moltes altres activitats.



Quedareu encantats amb aquesta preciosa casa situada a Llívia. Amb capacitat per 11 persones.


Es tracta d’un xalet únic amb 5 dormitoris, menjador, cuina independent, 4 banys, garatge privat i no un sinó 2 salons on us podreu relaxar mirant una pel·lícula o amb una bona sessió de jocs en família. A més a més podreu gaudir del meravellós jardí privat amb barbacoa.


Es troba en un lloc preciós on podreu passejar pels bonics carrerons del poble. Us recomanem visitar la torre Bernat de So, la portada de l'església de La nostra Senyora dels Àngels i pujar a les ruïnes de l'antiga fortalesa L'Enclau, des d'on es pot gaudir d'una meravellosa panoràmica de la Cerdanya.



Aquesta casa independent és perfecte per 10 persones. Està situada a Prullans, a 15 minuts de Puigcerdà.


Podreu gaudir d'un increïble jardí amb unes meravelloses vistes de la Serralada del Cadí. Disposa de 5 dormitoris, 3 banys, un fantàstic saló-menjador amb xemeneia, cuina, garatge i traster privats.


Us recomanem les excursions a cavall, visitar el dolmen d'Orén i sobretot visitar l'església romànica de Sant Esteve.



Us encantarà aquesta increïble masia situada al poble d'Estana a pocs quilòmetres del Prat del Cadí. Preparada per 11 persones.


Gaudireu en família o amb els amics dels 5 dormitoris, 3 banys, un ampli saló amb xemeneia i la cuina-menjador.

Estem segurs que us encantarà el jardí amb vistes a la Serra del Cadí, ideal per fer un cafè de bon matí.


Podreu visitar l'església de Sant Climent d'Estana, des d'on surten moltes excursions on gaudireu de la natura i l'aire pur de la Cerdanya.



Aquesta impressionant casa es troba rodejada de natura, a 5 minutets de Puigcerdà. Ideal per 12 persones.


Gaudireu dels 5 dormitoris, 4 banys complets, un ampli saló-menjador amb llar de foc i cuina oberta. Us assegurem que us enamorareu del jardí privat amb zona chill out, on podreu fer una bona barbacoa mentre gaudiu de les meravelloses vistes panoràmiques del Cadí.


Us recomanem les activitats d’hivern que podeu fer a les pistes d’esquí de Font Romeu, la Molina i Masella.




Estem segurs que veient les imatges us han entrat moltes ganes de viure una aventura amb la família i els amics!


Tenim molts més immobles disponibles per vosaltres a la nostra web Lloguer Cerdanya. Per més informació ens podeu contactar a través de les nostres xarxes socials, correu electrònic o WhatsApp.


Us estarem esperant! 😉

39 views0 comments
bottom of page