top of page
  • Writer's picturebloglloguercerdanya

Com posar en lloguer un allotjament a La Cerdanya?

Updated: Feb 8, 2021

Molt bon dia lectors! Des de Lloguer Cerdanya ens agradaria donar-vos la benvinguda al nou blog que hem creat per poder tenir un raconet on parlar directament amb vosaltres. Esperem que tota la informació us sigui útil i us agradi!


Al post d'avui parlarem de com posar en lloguer un allotjament a La Cerdanya i com fer una reserva amb Lloguer Cerdanya.


7 SENZILLS PASSOS PER POSAR EN LLOGUER EL TEU ALLOTJAMENT


Lloguer Cerdanya ofereix la seva plataforma online a aquelles persones que tinguin immobles a La Cerdanya que no utilitzen durant un cert temps (dies, setmanes, mesos) i li volen treure un rendiment.


Per poder formar part de la plataforma de Lloguer Cerdanya, només haureu d’entrar a la pàgina web . Un cop dins la pàgina web, haureu de seleccionar l’apartat de "Informació per propietaris”.

Per poder posar en lloguer el teu allotjament serà imprescindible que aquest disposi de llicència vacacional HUT i cèdula d'habitabilitat.

Segueix els pasos atentament!

  1. Omple el formulari. Tingues en compte omplir el formulari amb informació veraç i disponible per poder posar-nos en contacte amb tu el més ràpid possible.

  2. Envia'ns les imatges de l'immoble. Si t'interessa llogar el teu immoble et recomanem que ens enviïs algunes fotografies d'aquest i d'aquells detalls especials que destaquen a la teva llar.

  3. Et respondrem! Un cop hagis omplert el formulari amb totes les dades i enviades les imatges de l'immoble hauràs d'esperar a que et contactem. Si ho prefereixes pots trucar-nos al +0034 656 19 73 77. T'enviarem la tarifa del teu immoble i els requisits per poder llogar-lo.

  4. Visita a l'immoble. Haurem de visitar el teu immoble abans de publicar-lo.

  5. Signatura del contracte.

  6. Funcionament de l'immoble i lliurament de claus. En aquest moment ens explicaràs com funciona el teu allotjament i com funcionen els subministres. Finalment, ens hauràs de lliurar dos jocs de claus per a gestionar els lloguers.

  7. Comercialització. Publicarem el teu allotjament a la web i el comercialitzarem!

 

I SI VULL FER UNA RESERVA?


Per poder llogar un allotjament, només hauràs d’entrar a la pàgina web. Un cop dins la pàgina web, hauràs de seleccionar l’apartat de “Lloguer Apartaments a la Cerdanya Llistat”.

  1. Selecciona un allotjament. A mà esquerra trobaràs un menú per poder seleccionar el dia d'entrada i sortida, nº d'ocupants, nº de dormitoris, tipus d'allotjament, zona i localitat. També hi trobaràs una opció de cerca avançada on trobaràs les opcions de pàrquing privat, jardí, piscina comunitària, permís d'animals de companyia, adaptat a mobilitat reduïda, xemeneia, Wi-Fi, rentadora o barbacoa. A més, podràs filtrar pel pressupost que tinguis i l'ordre en què vulguis que aparegui.

  2. Sol·licitud de reserva. Un cop hagis seleccionat l'allotjament que t'agradi hauràs d'omplir el formulari amb les dades de l'allotjament, personals i enviar-les. Per estades de més de 3 setmanes feu servir el formulari de contacte.

  3. Confirmació de la reserva. Un cop rebuda la sol·licitud, si l'allotjament ofereix reserva immediata, es podrà finalitzar el procés online o et contestarem per correu electrònic, indicant-li si l'allotjament està disponible per a les dates sol·licitades o bé oferint una alternativa.

  4. Primer pagament. Per la definitiva confirmació de la reserva, s’haurà de fer un ingrés del 30% de l'import total, mitjançant transferència bancària o pagament online. A continuació s’haurà d’enviar el justificant de la transferència per mail a reserves@lloguercerdanya.net.

  5. Segon pagament i bonus. Abans d'entrar a l'allotjament escollit s'haurà d’haver pagat la totalitat de l'estada + la fiança + els serveis que s'hagin contractat. Un cop s’ha comprovat que el pagament s'ha fet efectiu, us enviarem per correu electrònic un bono que haureu d'imprimir i presentar a l'arribada. No cobrem en cap cas diners en efectiu a l'arribada, ja que la persona que efectua la recepció no realitza aquesta tasca.

  6. Arribada a l'allotjament. Seguiu les indicacions incloses en el bono: contactar amb el nostre col·laborador i efectuar l’entrada i l’entrega de les claus de l'allotjament segons l'hora establerta en el bono de reserva.

  7. Sortida de l'allotjament. Torneu a contactar amb el nostre col·laborador per efectuar la sortida en l'horari establert durant la reserva.

En el cas de que l'estada sigui de més de 21 nits, envieu un correu a info@lloguercerdanya.net. Estem oberts a escoltar les vostres propostes!


CONSELLES-PER-A-PROPIETARIS-LLOGUERCERDA
.
Download • 202KB



bottom of page