top of page
  • Writer's picturebloglloguercerdanya

Immobles més econòmics

Sabem que alguns de vosaltres busqueu passar uns dies a la Cerdanya de la manera més econòmica possible. No patiu!! Des de Lloguer Cerdanya us presentem les cases de millor qualitat-preu perfectes per vosaltres.



Apartament totalment moblat, ubicat a Meranges, un petit poble de la Cerdanya que manté l’arquitectura tradicional i el seu aspecte rústic de la muntanya. Es troba a 15 minuts de Puigcerdà i a un total de 40 minuts d’Andorra. Disposa de 2 dormitoris per un total de 4 persones. Té un bany amb una banyera, saló amb llar de foc, cuina equipada, garatge i pati amb magnífiques vistes de la muntanya.




Apartament acollidor als peus de l'estació d'esquí de Bolquère-Pyrénées 2000, situat a 5 minuts a peu dels restaurants i comerços, i molt a prop de Font Romeu. El poble de Llívia es troba a 20 minuts, i Puigcerdà està a uns 30 minuts. Disposa de 2 dormitoris per un total de 4 persones. Té bany complet amb banyera, guarda esquís, saló-menjador amb cuina oberta i un jardí amb vista panoràmica dels Pirineus.




Apartament dúplex totalment moblat situat a Càldegues (Bourg Madame), un petit poble situat al costat de Bourg Madame. Les principals estacions d'esquí com La Molina-Masella o les estacions d'esquí franceses es troben aproximadament a 20-30 minuts de l'apartament. Disposa de dos dormitoris i un sofà-llit per un total de 6 persones. Té un saló-menjador amb llar de foc i sortida a terrassa, cuina oberta totalment equipada i bany amb dutxa.




Apartament acollidor totalment moblat ubicat a Sainte-léocadie, molt a prop de Llívia i Puigcerdà (5 i 10 minuts respectivament des de l’apartament). Destaca per la seva proximitat a les pistes d'esquí franceses de Font Romeu, Bolquère, Les Angles a 10-15 minuts. Disposa d’un dormitori per un total de 4 persones. Té un bany complet amb banyera, saló menjador amb sofà-llit doble i sortida a jardí, cuina oberta totalment equipada, traster i plaça exterior de pàrquing.



Tenim molts més immobles disponibles per a vosaltres a la nostra web Lloguer Cerdanya. Per més informació ens podeu contactar a través de les nostres xarxes socials, correu electrònic o WhatsApp.


Us esperem aviat! 😊

57 views0 comments
bottom of page