top of page
  • Writer's picturebloglloguercerdanya

Parcs Infantils a la Cerdanya

La Cerdanya és un lloc ple de moltes activitats envoltades de natura i aire pur.


Avui des de Lloguer Cerdanya us portem 4 parcs infantils on podreu gaudir d’un preciós dia d’estiu amb els més petits de la casa.




És un lloc preciós on podreu passejar a peu, en bicicleta o llogar patins, donar una volta al voltant del llac. El circuit és senzill i té unes vistes espectaculars de la natura. Trobareu també un parc infantil, una hípica, un rocòdrom i un minigolf.


Es pot arribar fàcilment en cotxe, a més a més l'aparcament és gratuït.


Imatges: Som de picnic



Trobareu una gran zona de lleure on podreu gaudir d'un assolellat dia d'estiu.


Hi ha taules de pícnic i una zona de barbacoes on podreu dinar en família. Pels petits i els no tan petits, trobareu una zona de jocs amb tirolina, pistes de bàsquet, camp de futbol, zona d'skate, espai de gimnàstica...


Podreu visitar l'ermita de Sant Guillem i realitzar les diferents excursions que comencen al parc.


Imatges: Som de picnic i Mamá bamba blog



El parc de Schierbeck està situat al nord-est de l'estany de Puigcerdà. Es va crear a finals del segle XIX per iniciativa d'en German Schierbeck (cònsol de Dinamarca). Podeu passejar pel jardí botànic i passar una bona estona a la zona de jocs infantils.


A més, teniu l'oportunitat de passejar al voltant del llac. El recorregut és circular i senzill, ideal per fer amb nens. Trobareu un espai per pesca infantil on podreu observar cignes, peixos i ànecs.




Podeu accedir a aquest magnífic espai, a través del camí del Passeig dels Enamorats. La zona compta amb una àrea de jocs per nens entre 3 i 12 anys (els animals i les bicicletes no estan permesos en aquest espai). Teniu molt a prop un petit llac on podreu observar peixos i cignes, és ideal per fer un passeig amb els més petits.


A l'hora de dinar podreu preparar i gaudir d'una boníssima barbacoa a la zona de grill i pícnic.


Imatges: saillagouse.com



Si sou amants de l'skate i la bicicleta el pumptrack i l'skatepark d'Enveitg són els llocs ideals per vosaltres!


El trobareu al parc públic, al costat de l'ajuntament. És un espai especial per a famílies amb nens i joves. Podreu gaudir d'hores de diversió a la pista multiesports i el recorregut del pumptrack format per 5 corbes, 4 rectes, salts a diferents alçades, dobbies i camels.Estem segurs que us han entrat tantes ganes com a nosaltres de gaudir d'un bon dia a l'aire lliure!


Imatges: ioskateparks


Estem segurs que us han entrat tantes ganes com a nosaltres de gaudir d'un bon dia a l'aire lliure!


Tenim molts immobles disponibles perquè pugueu fer una escapada a la Cerdanya (Lloguer Cerdanya). Per més informació ens podeu contactar a través de les nostres xarxes socials, correu electrònic o WhatsApp.


Us estarem esperant! 😉

23 views0 comments
bottom of page