top of page
  • Writer's picturebloglloguercerdanya

TOP 5 Cases amb piscina

Sabem com de calorosos poden arribar a ser els mesos d’estiu a la Cerdanya, és per això que avui des de Lloguer Cerdanya us tenim preparats el TOP 5 de cases amb piscina per què pugueu gaudir al màxim!


Casa adossada de dues plantes molt acollidora, ubicada a Santa Leocadia, a 10 minuts de Puigcerdà i Llívia. Disposa de 3 dormitoris dobles per un total de 6 persones. Té 2 banys complets, un saló-menjador amb xemeneia i sortida a un jardí ampli i de gespa completament natural.


Ofereix una espectacular cuina totalment equipada, un traster i una plaça de pàrquing exterior. S’ubica en una urbanització molt tranquil·la ideal per practicar tot tipus d'activitats de natura i d'aventura. Té accés a una espectacular piscina comunitària, pista de pàdel, pista esportiva i fins i tot, instal·lacions per a nens a només 7 km de Puigcerdà!!


Apartament dúplex totalment moblat ubicat a Nahuja, a 10 minuts de Puigcerdà i Llívia. Les estacions d'esquí franceses com Bolquère Pyrénées 2000 es troben a només 20-30 minuts. Nahuja és un poble molt petit envoltat de natura amb diferents llocs d'interès per visitar.


Disposa de 4 dormitoris per un total de 8 persones. Té 2 banys complets (un amb dutxa i l’altre amb banyera), un saló menjador amb llar de foc i una cuina totalment equipada llesta perquè puguis preparar tot el que vulguis. Fins i tot, compte amb un traster i una plaça de pàrquing exterior. Té accés a una espectacular piscina comunitària i a una pista de pàdel!


Es tracta d’una magnífica casa adossada ubicada a Isòvol, a mig camí entre Puigcerdà i Bellver de Cerdanya. Les pistes d'esquí més properes són la Molina - Masella a només 20-25 minuts, Andorra a uns 40 minuts i les pistes d'esquí franceses a una mitja hora.


Disposa de 3 dormitoris i un ampli altell amb sofà-llit doble per a un total de 8 persones. Té 3 banys complets (un amb banyera i 2 amb dutxa), saló-menjador amb xemeneia. Té accés a un una espectacular piscina comunitària i sortida a un jardí ampli amb gespa completament natural. A més a més, disposa d’una cuina oberta totalment equipada, traster, garatge i safareig.


Bonic apartament ubicat a Osseja, és una localitat francesa situada a l'Alta Cerdanya, molt propera a la frontera amb Espanya només a 5 minuts. Les estacions d'esquí més properes són les de Eyne, Font Romeu, Molina i Masella.


Disposa d’un dormitori de matrimoni i un sofà-llit en el saló per un total de 4 persones. Té 1 bany amb banyera, saló menjador amb cuina oberta i llar de foc. Entre les seves instal·lacions destaca l’accés a un ampli jardí i la magnífica piscina comunitària, ideal per gaudir d'uns dies de relax. Immoble situat en una urbanització molt tranquil·la.


Es tracta d’un apartament planta baixa totalment equipat ubicat a Queixans, és un petit poble situat a la comarca de la Cerdanya, situat a només 10-15 minuts de Puigcerdà i de les estacions d'esquí La Molina - Masella. Les estacions d'esquí franceses es troben aproximadament a 30 minuts.


Disposa de 3 dormitoris per a un total de 7 persones. Té 2 banys complets, saló-menjador amb llar de foc i cuina oberta totalment equipada. Té accés a una espectacular piscina comunitària i sortida a un jardí ampli amb gespa completament natural.



Tenim molts més immobles disponibles per a vosaltres a la nostra web Lloguer Cerdanya. Per més informació ens podeu contactar a través de les nostres xarxes socials, correu electrònic o WhatsApp.


Us esperem aviat! 😉



117 views0 comments
bottom of page